Опитът на военния министър да ремонтира стари руски самолети в

...
 Опитът на военния министър да ремонтира стари руски самолети в
Коментари Харесай

Бърза сделка с наакан патреот!

 Опитът на военния министър да ремонтира остарели съветски самолети в Беларус против комисионна от 100 милиона претърпя провал. Каракачанов трябваше да избира сред белезниците за продажба под масата на българско поданство и отвод от комисионните и договорката за ремонта на самолетите. 
Избра да съобщи приятелите си, които участваха в схемата с паспортите и да избави дебелата си кожа!  Достоен избор за един същински “фалшив челник ”! Хем наакан до ушите, хем алчен до спукване за тлъста македонска наденица.

Входната сума в търга, която предложи шкембе воеводата беше 132 484 980 евро, което се равнява на  311 млн. лева с Данък добавена стойност.

Някак си внезапно и съмнително непринудено обаче, Каракачанов върна отчета на комисията с гледище договарянията да бъдат възобновени.

Усетил заплахата, която го грози и че доста крепко е " пресолил манджата ", паспортното вице реши за миг да спре с кражбите и добре оттренирата маневра " лява ръка - десен джоб " да бъде прекратена. Вярваме, че е за малко, до момента в който абсурдът отшуми.

 
BNews.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР